HOME

ALGEMENE INFO

EVEN VOORSTELLEN

CURSUS INFO

INFO AANVRAGEN

CONTACT

           
   
EVEN VOORSTELLEN
 

Ingrid de Kock (1956) begon haar carrière als verpleegkundige. Na 16 jaar verpleging begon zij met een eigen bedrijf Chem Dry Service Centraal. Na 7,5 jaar heeft ze bedrijf het verkocht en is met een ander bedrijf TOTAL BODY CARE begonnen, waarin ze weer direct met mensen werkte.

 

Binnen 5 jaar zijn er 5 kinderen in haar eigen gezin geboren, waarvan drie dochters en twee zonen. Het tweede kind was een moeilijke jongen, waardoor ze veel heeft gelezen en intensieve studies gevolgd. 4 van de 5 hebben tijdens de lagere schoolperiode speciaal onderwijs gevolgd. Ze is tegen veel muren en deuren opgelopen.

 

Inmiddels zijn al haar kinderen getrouwd en hebben deze nu zelf een gezin.
Ze heeft al 11 kleinkinderen en er zijn er nog 2 onderweg. Al jaren liep ze met het idee om met ouders te gaan werken, en ze handvatten aan te reiken om een goede communicatie te hebben met hun kinderen.

De werkzaamheden zullen het volgende omvatten:

  • Het begeleiden van volwassenen en kinderen, gezinnen en paren.
  • het bevorderen van verbindende, heldere en vreedzame communicatie binnen het gezin
  • het ontwikkelen van een levenshouding waarin vitaliteit, creativiteit en liefde kunnen stromen
  • het begeleiden van volwassenen en kinderen, gezinnen en paren bij vragen en gebeurtenissen die zich in het leven en binnen het gezin voordoen

Zelfkennis is een sleutel tot verandering en in verbinding met anderen speelt dit een grote rol. Het begrijpen van menselijke drijfveren, communicatie en veranderingsprocessen, is voor Ingrid belangrijk om zichzelf te blijven bijscholen. Naast de opleiding verpleegkundige A, volgde zij in de afgelopen jaren diverse andere opleidingen, nl; NEI opleiding (Neuro Emotionele Integratie),  INTEGRA= Natuurlijke geneeswijze, NLP Practitioner en de NLP Master opleiding, Vitaliteitscoach, Groepscoach, Best Year Yet, “ Ik ben een goede relatie”, Basis opleiding systemisch werk & werken met opstellingen. Werken met Opstellingen in individuele begeleiding, Ook heeft ze een aantal jaren als coach meegelopen op diverse opleidingen. 

 
 

© Copyright 2008 - 2010 Luisteren Naar Kinderen - email: info@luisterennaarkinderen.nl - Powered by Webdesign Center