HOME

ALGEMENE INFO

EVEN VOORSTELLEN

CURSUS INFO

INFO AANVRAGEN

CONTACT

           
   

CURSUS INFO

Aanmelden

Je kunt je als volgt aanmelden of informatie opvragen naar startdata:

  • Geef je op middels dit formulier.

  • Bellen kan ook 0344-627439/ 0653399900

Een workshop bestaat uit maximaal 20 deelnemers. De workshop kan je volgen samen met je partner, een collega, vriend of vriendin, of alleen.

Wil je de workshop samen doen? Stuur de site dan door naar een bekende klik hier

Waarom zou ik een opvoedcursus volgen?

Opvoeden? We weten het wel…

We gaan het anders doen dan onze ouders het deden!!! Consequent zijn, grenzen stellen, positief gedrag belonen; we weten het allemaal. En vaak lukt het ook heel aardig. Liefde tussen ouder en kind is tenslotte onvoorwaardelijk. Maar ondervangen de ups van de liefde, de onvermijdelijke downs bij het opvoeden?

Opvoedcursus? Heb jij dat nodig?

We zijn niet opgeleid voor het ouderschap. ‘Verantwoord ouderschap’ was geen vak op school of studie aan de universiteit. Eigenlijk jammer, kinderen opvoeden is toch een heel belangrijk onderdeel van ons leven. 
Herkent u dit? Zakelijk en persoonlijk ‘ontwikkelen’ we wat af om verder te komen; een cursus time management, communiceren, onderhandelen en privé nog een workshopje intuïtief schilderen. Onze omgeving bejubelt onze ambities.
Echter wie een opvoedkundige cursus volgt, krijgt heel andere reacties. ‘Nee, heb jij dat nodig?’ ‘Zijn jouw kinderen dan zó lastig?’

Opvoeden: gevoel en gezond verstand

Opvoeden doen we op gevoel, met gezond verstand en vooral veel liefde. Gelukkig maar!

Maar het knaagt…

Maar toch. Soms gebeurt het. Dat je hebt geschreeuwd. Dat je overstag ging met de computertijd van Ruben. Of weer tot drie moest tellen voordat Benjamin luisterde. En onwillige Tamara huilend meeduwde met de zwemjuf. Alles voor zijn/haar bestwil, maar leuk is anders. En hoe kan het dan anders?

Middels de workshop ga ik je laten ervaren dat ‘Effectief communiceren en luisteren naar kinderen’ een enorme impact heeft op je kind en jezelf. En dus op jullie relatie.

Het zijn 6 cursusavonden..

Het is een actieve workshop, geen lezing of aanhoren maar interactief bezig zijn. Je behandelt voorvallen uit je eigen thuissituatie. De workshop zal ervaringsgericht zijn, middels rollenspelen, praktijkvoorbeelden, interactie, theorie en coachmomenten.

Je zal gaan ervaren dat het veel quality time gaat opleveren, omdat het thuis zoveel prettiger zal gaan  verlopen. In de zes sessies van ongeveer twee uur investeer je in jezelf en je kind.

Workshops zijn in de avond, tijd 19.30 inloop, 20.00 start - 22.15 einde.

Bij voldoende animo kan er ook een ochtendworkshop gestart worden. tijd 9.15 inloop, 9.30 start - 11.30 einde.

Ook is het mogelijk om in je eigen regio een workshop te organiseren, mits voldoende deelnemers. Geef dit aan op het inschrijfformulier, of neem contact op 0344-627439/ 06-53399900

Klik hier voor het informatie inschrijfformulier.

De workshops zijn een investering in tijd en geld. En vooral in jezelf, in je kind en in de relatie met je kind.
Kosten van deze investering;

Tarief per persoon € 295,00 inclusief cursusmateriaal.

Doelgroep: ouders en opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 20 jaar

 
 

© Copyright 2008 - 2010 Luisteren Naar Kinderen - email: info@luisterennaarkinderen.nl - Powered by Webdesign Center